MANİSA / SARUHANLI - Şehit Nezir Pirnarcı Ortaokulu

kulumuzda Bu Sene Yürütülen 3. e-twinning Projesi

Evlerimiz Çiçekleniyor ,Evimizdeki Gizli Ders Materyalleri'nden sonra okulumuz Mikroorganizmaların Makro Organizmaların Hayatındaki Yeri adlı e-twinning projesine ortak olmuştur. Bu proje Fen Bilimleri öğretmeni Rabia TOPUS YÜCEL tarafından yürütülecektir.

Mikroorganizmaların Makro Organizmaların Hayatındaki Yeri adlı e-twinning projesinde  5. Sınıf Fen Bilgisi Müfredatındaki Canlılar Dünyası Ünitesinin Kazanımları içerisinde yer alan mikroorganizmaların daha iyi öğrenilmesini sağlamak. Gözle görünmeyen mikroskobik canlıların yeryüzünde yaşayan diğer canlıların hayatlarına olumlu ve olumsuz etkilerinin araştırılarak öğrenilmesi, Proje kapsamında yapılacak gezi, gözlem, deney ve araştırmalarla mikroskobik canlıların tanınmasıyla birlikte hayatımızdaki yeri ve öneminin kavranmasını sağlamak. Tüm dünyayı etkisi altına alan mikroskobik canlıların neden olduğu pandemilerin hayatımıza etkilerinin yapılacak çevrimiçi toplantı ve sempozyumlarla alanında uzman bilim insanları ile değerlendirilmesinin sağlanması. Tüm bu çalışmalar neticesinde mikroskobik canlıların varlığı, üremesi ve çoğalmasının incelenmesiyle katılımcıların mikroskobik canlılara dair bilimsel bilgi ve farkındalıklarının gelişimi amaçlanmıştır.

03-05-2021

Yayın: 03.05.2021 - Güncelleme: 03.05.2021 23:47 - Görüntülenme: 216